AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde ayakkabılar görmek

Kahve falında kapının önünde ayakkabılar görmek

Kahve falında kapının önünde ayakkabılar görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ekmeğinin artacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde ayakkabılar gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında kapının önünde ayakkabılar görmek borçlanıp, hasta olacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünde siyah ayakkabı görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek sağlık sorunun kalmayacağına, maddi zararını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulur.

Kahve falında kapının önünde çok ayakkabı görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir