AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları ıslak olmak

Kahve falında saçları ıslak olmak

Kahve falında saçları ıslak olmak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, dertlerin ve sorunların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçları ıslak olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi genişletmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında saçları ıslak olmak sağlığının da yerine geleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak saç görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak saç kurutmak o işten ekmek yiyeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Kahve falında saçını ıslak görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek küfürlü söze, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına yorulur.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı ıslak görmek seyahatlere katılacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir