AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın tepesine çıkmak

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak dileklerinin yerine geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak büyük başarılara kazanılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç tepesine çıkmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle tepeye çıkmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepeye çıkmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tepeden yukarı çıkmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir