AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç tepesine çıkmak

Kahve falında ağaç tepesine çıkmak

Kahve falında ağaç tepesine çıkmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında ağaç tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesi gerektiği ya da sonuçlanacağı konusunda kesin yargılara sahip olabilirsiniz.

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç tepesine çıkmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kötü günleri geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı tepeye çıkmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, asla harama bulaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin tepesine çıkmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kötü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir