AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına sürmek

Kahve falında kına sürmek

Kahve falında kına sürmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yanlış seçimler yapacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına sürmek gördüyseniz:

  • Aynı karmaşıyı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kına sürmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alnına kına sürmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine delalet eder.

Kahve falında saça kına sürmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kına eline sürmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başa kına sürmek iş hayatında kendi işini kuracağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına kına sürmek imkanlarının artacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağa kına sürmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir