AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlara bal sürmek

Kahve falında saçlara bal sürmek

Kahve falında saçlara bal sürmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Kahve falında saçlara bal sürmek gördüyseniz:

  • Belli konuları aydınlatabilirsiniz.

Kahve falında saçlara bal sürmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına yorulur.

Kahve falında saça bal sürmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına bal sürmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında balı yüze sürmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne bal sürmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağzına bal sürmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağına bal sürmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal sürmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir