AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına bal sürmek

Kahve falında ayağına bal sürmek

Kahve falında ayağına bal sürmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına bal sürmek gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında ayağa bal sürmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Kahve falında ayağına bal sürmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalettir.

Kahve falında bal sürmek canlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze bal sürmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında saça bal sürmek kazalardan, belalardan korunacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balı yüzüne sürmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, işini layığı ile yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir