AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına bal sürmek

Kahve falında ağzına bal sürmek

Kahve falında ağzına bal sürmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzına bal sürmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Kahve falında ağza bal sürmek heveslerinin de azalacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ağzına bal sürmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğe bal sürmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal sürmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında vucuduna bal sürmek umutlarının da tükeneceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında balı yüze sürmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında yüze bal sürmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir