AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek başarılarının devamının geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına inanılır.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek yüksek moralli olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek başarının düşeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kel olmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında saçının kel olduğunu görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir