AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın ortasını kel görmek

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, ailesinin de büyük olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafanın ortasını kel gördüyseniz:

  • Yakınen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek hastalığın biteceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında kafasi kel görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kafayı kel görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir