AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kel kafa öpmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, refah içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek sıkıntıların aşılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalet eder.

Kahve falında kafasını kel görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir