AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın yarısını kel görmek

Kahve falında saçın yarısını kel görmek

Kahve falında saçın yarısını kel görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok sayıda borca gireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın yarısını kel gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yarı kel kalmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini yarı kel görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir