AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel adamı saçlı görmek

Kahve falında kel adamı saçlı görmek

Kahve falında kel adamı saçlı görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kel adamı saçlı gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına inanılır.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında saçını kel kestirmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kel birini saçlı görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek içinin kıpır kıpır olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı kel görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir