AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, malvarlığının çok daha artacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saçın bir kısmını kel gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, günahtan temizlenmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir