AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını ıslak görmek

Kahve falında saçlarını ıslak görmek

Kahve falında saçlarını ıslak görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını ıslak gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Kahve falında saçını ıslak görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın ıslak olduğunu görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına inanılır.

Kahve falında ıslak saç kurutmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları ıslak görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak saçı taramak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ıslak saç görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir