AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının içinde yara görmek

Kahve falında saçının içinde yara görmek

Kahve falında saçının içinde yara görmek kredi çekileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının içinde yara gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Kahve falında saçın içinde yara görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saç içinde yara görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının içinde yara görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına inanılır.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine yorulur.

Kahve falında kendini yara içinde görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir