AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yara içinde görmek

Kahve falında kendini yara içinde görmek

Kahve falında kendini yara içinde görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, mülk sahibi olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini yara içinde gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında elin içinde yara görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ağız içinde yara görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine işarettir.

Kahve falında saçının içinde yara görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinin içinde yara görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yaralar içinde görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında kendini yara içinde görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir