AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yara bere içinde görmek

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hastalıklarının son bulacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kendini yara bere içinde gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında birini yara bere içinde görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yara bere görmek aile içinde de bereketin artacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bere görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mor bere görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bere giymek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında bere eldiven görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir