AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın içinde yara görmek

Kahve falında saçın içinde yara görmek

Kahve falında saçın içinde yara görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, yüceltileceği sözler duyacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçın içinde yara gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Kahve falında saçın içinde yara görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç içinde yara görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının içinde yara görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında elin içinde yara görmek idealist kimse olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet eder.

Kahve falında birini yara bere içinde görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ellerini yara içinde görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir