AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç içinde yara görmek

Kahve falında saç içinde yara görmek

Kahve falında saç içinde yara görmek kısmetlerinin bol olacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında saç içinde yara gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere atılabilir veya iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında saç içinde yara görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçının içinde yara görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında saçın içinde yara görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinin içinde yara görmek yeni kişilerle tanışacağına, iç açıcı sözlere işaret eder.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına alamet eder.

Kahve falında bacakları yara içinde görmek üzgün ve hasta olacağına, maddi gücünün katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları yara içinde görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir