AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak huzurunun yerine geleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı sıfıra vurdurmak yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birini vurduğunu görmek makamının tehlikeye gireceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işaret etmektedir.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir