AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini vurduğunu görmek

Kahve falında birini vurduğunu görmek

Kahve falında birini vurduğunu görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini vurduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında asker vurduğunu görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek vurduğunu görmek işlerinin bozulacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işarettir.

Kahve falında köpeğe vurduğunu görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kediye vurduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını duvara vurduğunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seni vurduğunu görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı sıfıra vurdurmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet eder.

Kahve falında koçun vurduğunu görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir