AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, büyük başarılara imza atacağına, boş yere korku duyulacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında saçı sıfıra vurdurmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak yardıma ihtiyaç duyacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla birini vurduğunu görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, resmi bir göreve getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın vurduğunu görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğe vurduğunu görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir