AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir