AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek tutulan yolun isabetli olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek üstünlük elde edeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, düşmanından uzak olacağına inanılır.

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir