AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı sıfıra vurdurmak

Kahve falında saçı sıfıra vurdurmak

Kahve falında saçı sıfıra vurdurmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı sıfıra vurdurmak gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında saçı sıfıra vurdurmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine delalettir.

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında kendini vurduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek yeni mallara sahip olacağına, kişinin afiyette kalacağına işaret eder.

Kahve falında igne vurdurmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir