AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Kahve falında saçı sıfıra vurdurmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını vurduğunu görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına inanılır.

Kahve falında birinin seni vurduğunu görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek vurduğunu görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir