AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan vurduğunu görmek

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, istediği yola çıkacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, güzel günler için çalışılacağına inanılır.

Kahve falında tavşan vurduğunu gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında ineğin vurduğunu görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek çıkış yolları bulacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, umutlarının kırılacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kendini vurduğunu görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir