AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını makasla kestirmek

Kahve falında saçını makasla kestirmek

Kahve falında saçını makasla kestirmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında saçını makasla kestirmek gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında saçını makasla kestiğini görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saçını makasla kestirmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı makasla kesmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını makasla kesmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında makasla saçını kesmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir