AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını makasla kestiğini görmek

Kahve falında saçını makasla kestiğini görmek

Kahve falında saçını makasla kestiğini görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kul hakkına girmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet eder.

Kahve falında saçını makasla kestiğini gördüyseniz:

  • Tartışma gerektiren konu bir şekilde yakın çevrenizde görebilir.

Kahve falında saçını makasla kestirmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında saçını makasla kestiğini görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında makasla saçını kesmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında saçını makasla kesmek şansın yüze güleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir