AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirmiş olmak

Kahve falında saçını kestirmiş olmak

Kahve falında saçını kestirmiş olmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hayırlı kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kestirmiş olmak gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Kahve falında başka birinin saçını kestiğini görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kestirmiş olmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir