AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kısa kestirmek

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Kahve falında saçı kısa kestirmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında saçları kısa kestirmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret eder.

Kahve falında kısa saç kestirmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalettir.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mevki kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek ona mutluluk getireceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, önemli bir makama terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında kısacık saç kestirmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir