AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımı kısa kestirmek

Kahve falında saçımı kısa kestirmek

Kahve falında saçımı kısa kestirmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Kahve falında saçını kısa kestirmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında kısa saç kestirmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısacık saç kestirmek zamandan da kar edeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kazancın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kısa kestirmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir