AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, borçlarının biteceğine, hayatının başarılarla dolacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına saç kestirmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir