AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirmiş olmak

Kahve falında saç kestirmiş olmak

Kahve falında saç kestirmiş olmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işarettir.

Kahve falında saç kestirmiş olmak gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek hayata küseceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kestirdiğini görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçını kestirdiğini görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçın yarısını kestirmek hayata karşı bakışının değişeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kendi saçını kestiğini görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında saçını kısa kestirmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kuaför saç kestirmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir