AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin saçını kestiğini görmek

Kahve falında başka birinin saçını kestiğini görmek

Kahve falında başka birinin saçını kestiğini görmek artık rahat bir nefes alacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında başka birinin saçını kestiğini görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin saçını kestirdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını kestirmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını kestirmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saç kestirmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek kötü haberler alacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir