AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek geniş bir ev satın alacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, zafer elde edeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Kahve falında kızının saçını kestiğini görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını kestirmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kızının saç kestirmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızını kestiğini görmek kalp kırıklığına neden olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir