AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek durulacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına saç kestirmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir