AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kudret ve destek olacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, maddi güç sahibi olacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, keyfinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir