AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kestirirken görmek

Kahve falında saçlarını kestirirken görmek

Kahve falında saçlarını kestirirken görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, zengin olunacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını kestirirken gördüyseniz:

  • Bilin ki, önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestirirken ağlamak fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun saçı kestirmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında kadının saç kestirmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını makasla kestirmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kişinin kendi saçını kestiğini görmek alım gücünün artmasına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir