AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa kestirmek

Kahve falında saçını kısa kestirmek

Kahve falında saçını kısa kestirmek üzüntülerin son bulacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek zorlukların yaşanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, hileye, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saçını kısacık kestirmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek sermayesinin çoğalacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa saç kestirmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek işin düzeltileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir