AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçının kestirdiğini görmek

Kahve falında başkasının saçının kestirdiğini görmek

Kahve falında başkasının saçının kestirdiğini görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçının kestirdiğini gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek hayattan elini eteğini çekeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında saç kestirdiğini görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuaför saç kestirmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa saç kestirmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları kısa kestirmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında saç kestirmesini görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saçı kestirmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kestirmek boyatmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir