AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Kahve falında saçları kısa kestirmek amaçlardan sapmaya, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı kısa kestirmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir