AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saç kestirdiğini görmek

Kahve falında başkasının saç kestirdiğini görmek

Kahve falında başkasının saç kestirdiğini görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, tecrübe sahibi olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında saç kestirirken ağlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, işinde en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında saç kestirip boyatmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında saçı kestirmek donatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında bebek saçı kestirmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini saçını kestirmiş olarak görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında saçını kestiklerini görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir