AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun saç kestirmek

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek başarılarını arttıracağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu kestiğini görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek iş sahibi olunacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kestirmiş olduğunu görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir