AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kel kestirmek

Kahve falında saçını kel kestirmek

Kahve falında saçını kel kestirmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, dertlerin aşılacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kel kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında saçını kel kestirmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları kel görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının kel olduğunu görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kel görmek ilişkiye huzurun geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında saçı kel olmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir