AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek hasret giderileceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek sağlığının yerinde olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek kişinin evlatlarının artacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek sevinçli haberlere, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir