AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, düzeninin yıkılmayacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmını kel gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek zenginliği bulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir