AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kapattığını görmek

Kahve falında saçını kapattığını görmek

Kahve falında saçını kapattığını görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hem eğleneceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, özgüveninde artış yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kapattığını gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Kahve falında saç kapatmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı kapatmak makam ve rütbe edineceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kapatmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında saçını kapattığını görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında ocağı kapatmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kabeye yakın olmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kabrini görmek çok güzel günler geçirileceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete kapatılmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir