AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kapatmak

Kahve falında saçını kapatmak

Kahve falında saçını kapatmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çabalarının boşa çıkacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kapatmak gördüyseniz:

  • Romantizm özel yaşamınızda rahatlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında saçı kapatmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kapatmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kapattığını görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında saçını kapatmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalettir.

Kahve falında kabeye yolculuk etmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe taşı görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz perde kapatmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında kabri görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, evliyseniz eşle iyi geçime işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir